Boka en föreläsning

Vill du boka en föreläsning, ett författarbesök, workshop eller annat kring boken? Hör av dig här i formuläret så bokar vi in något. Priser utgår från Författarförbundets rekommendationer.

Följande föreläsningar erbjuds, men det går alltid att skräddarsy.

  • Att möta anhöriga till HBTQ-personer
  • Synd, skam och oro – Ohälsa hos HBTQ-personer och anhöriga
  • Till dig som ser på – Stöd för anhöriga till HBTQ-personer

Att möta anhöriga till HBTQ-personer

Utifrån boken Till dig som ser på så pratar jag om kunskap och verktyg för de som i sin yrkesroll möter anhöriga och de som står nära en HBTQ-person. Hur hanterar vi oron? Vad säger forskningen? Hur ser ohälsan ut hos unga HBTQ-personer? Det är ämnen jag går igenom och visar på de modeller och övningar jag har skapat i boken och hur du som yrkesverksam kan använda dem. Hör av dig via formuläret nedan med din förfrågan.

Synd, skam och oro – Ohälsa hos HBTQ-personer och anhöriga

Begreppen synd, skam och oro är grundläggande inom ohälsan hos minoriteter men också för anhöriga. I den här föreläsningen som utgår från boken pratar jag om forskning och teorier kring synd, skam och oro; hur de kan ta sig i uttryck och vilka konsekvenser de kan få. Vi går även igenom de metoder och övningar som finns i boken för att hantera oro och arbeta med känslor kring synd och skam.

Till dig som ser på – Stöd för anhöriga till HBTQ-personer

Utifrån min bok Till dig som ser på pratar jag om situationen för den är anhörig eller står nära en (ung) HBTQ-person. Det blir både fakta och forskning blandat med de intervjuer jag har gjort i boken och så visar jag de metoder och övningar som jag har tagit fram och hur du kan använda dem för att hantera oro, skapa ett öppet klimat och fokuserar på det du gör bra.